Cum mă puteți contacta?
E: hello@paul-iordache.ro
T: +4 0741 752 569
Back
UI/UX Web Dev
august 4, 2020

FTBC

Despre FTBC:

„Liantul între autoritățile publice și organizațiile de și pentru tineret din Bacău având susținerea organizațiilor în acest proces.

Suntem cei care au coordonat programul Bacău, Capitala Tineretului din România.

Cei care au realizat, împreună cu organizațiile din Bacău, Strategia de Tineret a municipiului, adoptată în unanimitate de Consiliul Local, fiind primul oraș din regiunea N-E și printre puținele din țară care au o strategie de acest fel.

Cei care am luptat și am fost susținuți de mediul ONG din Bacău pentru a avea un Centru de Tineret în orașul nostru și care am ales ca, în loc să așteptăm să facă cineva ceva pentru ca acesta să funcționeze, să ne suflecăm mânecile și să ne punem toate resursele la dispoziție ca acesta să poată fi folosit de tinerii și organizațiile din Bacău.

Cei care am organizat prima Gală a Tineretului din Bacău în cadrul căreia au fost depuse 89 de proiecte în 8 categorii a 1000 lei premiul I per categorie.

Cei care am organizat zeci de activități de dezvoltare personală și de formare pentru adolescenți și tineri.

Cei care ne dorim să creștem în continuare, să ne dezvoltăm și să reușim să oferim activități și susținere și tinerilor cu vârsta cuprinsă între 24 – 35 de ani, pentru că și ei sunt tineri, au nevoi și ne dorim să le cunoaștem și să venim cu soluții la ele.”

    Vezi Proiectul

    Lasă un Răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

    Folosim cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Politică Cookies